DESIGNER INSPIRED - JEFFREY CAMPBELL

Det er akkurat dette som er det beste med denne bloggen! Det er når jeg linker dere potensielle motekjøp som kan forandre livet deres på en kveld! Hehe, nå tar jeg kanskje hardt i, men jeg er så gira! Sjekk de her:

Hvor sinnsykt kule er ikke disse inspirerte modellene av Jeffrey Campbell??!!? Jeg seriøst _ELSKER_ de svarte med gull på tuppen!! De vinrøde var også drit kule!! Med dagens valutta koster de bare 350 kroner med frakt og alt!! Og hvis du spør pent sender de dem garantert markert som gave også slipper du toll! Er ikke livet fantastisk?? Åååh lykkerus! Dette er det sko gjør med oss kvinner! Yumm
Hvilket par likte du best? Du kan bestille dem her.

DESIGNER INSPIRED - WILDFOX STAR SWEATER


Digger denne genseren fra Wildfox, men den koster jo nesten 2000 kroner.. Noe jeg ikke har råd til.
Da passet det meg fint at jeg fant dette på Ebay:

Denne koster bare 78 kroner!! Jeg vet ikke om jeg skal flire eller gråte! Klikk! Nå er den på vei hjem til meg. Hvis du også vil ha en kan du bestille den her! 

DESIGNER INSPIRED - CHANEL IPHONE CASE


Hei! Nå er det noen dager siden sist. Har sett flere bloggere har kommentert disse nye Iphone dekslene fra Chanel. Synes selv de er super søte og vil ha de i mange farger! Du kan finne de her til bare 60 kroner!!! Er de ikke søte? :-)

DESIGNER INSPIRED - CÉLINE PARIS

Denne tskjorten syns jeg er dritkul. Men hvem har vel egentlig råd til å kjøpe en enkel basic tskjorte for 2.000 kroner??? Ingen studenter iallefall. Tok det ikke veldig tungt da jeg fort klikket inn på etsy.com og fant helt lik der til hundrelappen. Smart shopping! Skjønner du nå hvordan kredittgjeld oppstår?? Haha

Du finner den her